glabridin az első fogyasztó flavonoid!Főoldal
Bővebben a Glabridinről.hatásáról
Videók
Glabridin a médiában!
ÉDESGYÖKÉR, GLABRIDIN
Gombos Edina Blogja
Online Rádió
Vásárlói tájékoztató
Webáruház                         Vásárlói tájékoztató
 
 

15 000 Ft felett INGYENES házhoz szállítás 2 munkanapon belül! 

15 000 Ft alatt 1 524 Ft a szállítási költség

 

Rendelés:

A megrendelés elküldésével  szerződés jön létre az Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni.

A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a postás illetve a futár részére kifizetni.

 

 

 A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze a rövid tájékozatót! 

Jogi nyilatkozat
 A weboldalon található és megvásárolható készítményekkel kapcsolatos, illetve azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Előfordulhat, hogy ezen információk hiányosak vagy bizonyos esetekben nem egyezik a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok közzétevői a weboldalon olvasható információkkal szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Inkább személyes tapasztalatok, illetve sok-generációs népi megfigyelések eredményeit hivatottak közzétenni.A feltüntetett információk nem helyettesítenek tehát egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos) folytatott konzultációt. Ha úgy érzi, az Ön adott problémájára, betegségére vonatkozóan függőben maradt kérdései maradtak a webáruházban forgalmazott termékek arra való alkalmazásával kapcsolatban, a vásárlást megelőzően forduljon szakemberhez, orvoshoz vagy természetgyógyászhoz is. Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a webáruházban található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, leginkább közvetlenül a gyártótól, a kutatások központjából, a Crystal International Kft-től.

  
 www.glabridin.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!