glabridin az első fogyasztó flavonoid!Főoldal
Bővebben a Glabridinről.hatásáról
Videók
Glabridin a médiában!
ÉDESGYÖKÉR, GLABRIDIN
Gombos Edina Blogja
Online Rádió
Vásárlói tájékoztató
WebáruházGlabridin a médiában!

   
 


2010.06.09.

Stop.hu

Gombos Edina jóllakottan akar lefogyni.

Gombos Edina szeretné magát nyárra tökéletes formába hozni egy olyan módszerrel, ami nem követel koplalást.

 Gombos Edina jóllakottan akar lefogyni

Gombos Edina jóllakottan akar lefogyni
Fotó: STOP/Szokolay László

Gombos Edina szeretné magát nyárra tökéletes formába hozni egy olyan módszerrel, ami nem követel koplalást. Most 62 kiló a súlya, az ideális érték szerinte 56-57 lenne, de ő 52 kilót tűzött ki célul. Ugyanis a műsorvezetőnő húszéves korában pont ennyi volt...

"Nagy családban élek, édesanyám tíz percre lakik tőlünk, rendszeresen ellát minket finomabbnál finomabb főztjeivel. Férjem imádja a magyar kosztot, csak úgy falja a fűszeres, zsíros ételeket. Amióta Magyarországon él, huszonhárom kilót hízott. Ilyen körülmények között nehéz diétáznom.

Ezért olyan fogyókúrát kellett keresnem, ami mellett ugyanúgy ehetek, mint eddig. Japán kutatók rájöttek, hogy az édesgyökér blokkolja a hízásra hajlamosító gént. Márpedig biztos vagyok benne, hogy édesanyám kerek, nőies alkatát örököltem, tehát megtalálható a szervezetemben ez a gén" - vélekedik Gombos Edina, akinek fontos, hogy az életmódján ne kelljen változtatnia a fogyás érdekében.
 

Megrendelem:

       : glabridin   2010.06.10.

Blikk.hu

Szenzációs felfedezés! Édesgyökérrel bárki lefogyhat

Vége az önsanyargató fogyózásnak, az életen át tartó diétának. Kutatók felfedezték, hogy a hízásra való hajlam befolyásolható, mégpedig az Ázsiában õshonos édesgyökér nevû növény segítségével

Szenzációs felfedezés! Édesgyökérrel bárki lefogyhat

2010-06-10 14:32:32
Vége az önsanyargató fogyózásnak, az életen át tartó diétának. Kutatók felfedezték, hogy a hízásra való hajlam befolyásolható, mégpedig az Ázsiában őshonos édesgyökér nevű növény segítségével

A hízásra való hajlam, mint genetikai adottság a jövőben módosítható egy olyan esszencia segítségével, melynek hatóanyaga képes átkódolni a szervezet bizonyos génjeit.

Az édesgyökér kivonata csodákra képes

A természetes alapú kutatási anyag kifejlesztését több, mint egy évtizedes kutatómunka előzte meg, aminek a munkálataiba egy magyarokból álló kutatócsoport is beszállt.

A hízásért felelős gének módosítása az ázsiai édesgyökér egyik hatóanyagának, a glabridinnek segítségével lehetséges. A 12 éve tartó nemzetközi klinikai kutatások kimutatták, hogy ez az anyag mind a genetikai, mind az enzim aktivitást befolyásolja, ilyen módon optimalizálja a zsírégetést a szervezetben, mindeközben a máj elzsírosodását is megakadályozza.

Ennek köszönhetően, a súlyfelesleggel rendelkezők esetében csökkenthető a testzsír, ráadásul elsősorban a legkritikusabb területeken, a csípő és a has tájékán.

Aki alapvetően azért hízik könnyen, mert genetikailag hajlamos erre, annál bizony, amint egy kicsit is elengedi az étkezés terén gyakorolt kontrollt, azonnal elkezdenek felkúszni a nemkívánatos kilók. Eddig a genetikailag kódolt elhízás esetén a szervezet egyfajta "tárolási" mechanizmusra kapcsolt át, ezért minden egyes része zsírraktározásra programozódott.

Az édesgyökér kivonat ezt a genetikai kódot írja át, valamint aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket. Mindezek hatására búcsút lehet inteni a felesleges kilóknak. Mivel ebben a folyamatban a szervezet teljesen természetes működésének segítéséről van szó, semmiféle mellékhatástól nem kell tartani.

Megrendelem:   glabridin2010.06.11.

Babazo.hu

Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeit

A hízásra hajlamosító gének mûködését-, illetve a zsírlebontást segítõ enzimek aktivitását befolyásolni képes, természetes alapú kutatási anyag látott napvilágot hazánkban, melyet a magyar celebek közül Gombos Edina próbál ki elsõnek.

 

Gombos Edina fogyásra kódoltatja génjeit
2010. június 11., péntek, 22:14|Utolsó módosítás: 2010. június 11., péntek, 22:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A hízásra hajlamosító gének működését-, illetve a zsírlebontást segítő enzimek aktivitását befolyásolni képes, természetes alapú kutatási anyag látott napvilágot hazánkban, melyet a magyar celebek közül Gombos Edina próbál ki elsőnek. 


 

Átkódolt gének

Gombos Edina 10 kiló- grammtól szabadul meg az elkövetkezendő hónapok folyamán, egy olyan esszencia segítségével, melynek hatóanyaga képes átkódolni szervezetének bizonyos génjeit
 Ajánlat
Gyermekvállalás egyedül
Ki a levegőre!
Amikor az apa távol dolgozik
Ismerkedés a mesékkel
Fel lehet készülni a kistestvér érkezésére
Fiú szerep, lány szerep?
Bukfenc babatorna anya szemmel
Legyen-e délutáni szundi?

A hízásra való hajlam, mint genetikai adottság a jövőben módosítható! Ezt a tényt Gombos Edina szerkesztő-műsorvezető igazolja vissza hama- rosan, aki 10 kilógrammtól szabadul meg az elkövetkezendő hónapok folyamán, egy olyan esszencia segítségével, melynek hatóanyaga képes átkódolni szervezetének bizonyos génjeit. 
 
Z s i g e r i   z s í r é g e t é s

A hízásért felelős gének módosítása egy távol-keleti növény, az ázsiai édesgyökér egyik ható- anyagának, a glabridinnek segítségével lehet- séges.

A 12 éve tartó nemzetközi klinikai kutatások kimu- tatták, hogy ez az anyag mind a genetikai, mind az enzim aktivitást befolyásolja, ilyen módon optima- lizálja a zsírégetést a szervezetben, mindeközben a máj elzsírosodását is megakadályozza.

Ennek az egyedülálló hatásmechanizmusnak kö- szönhetően, a súlyfelesleggel rendelkezők eseté- ben csökkenthető a testzsír, ráadásul elsősorban a legkritikusabb területeken, a csípő és a has tá- jékán, tehát a zsigeri zsírok törzshelyein.

Eddig a genetikailag kódolt elhízás esetén a szer- vezet egyfajta "tárolási" mechanizmusra kapcsolt át, ezért minden egyes része zsírraktározásra programozódott.

Az édesgyökér kivonat ezt a genetikai kódot írja át, valamint aktivizálja a zsírégetésért felelős enzime- ket. Mindezek hatására beindul a zsigeri, sejtszin- tű zsírszintézis. 
 
F e l ü l í r t   g e n e t i k a i   h a j l a m 

Gombos Edina alapvetően azért hízik könnyen, mert genetikailag hajlamos erre, ami bizony azt je- lenti, hogy amint egy kicsit is elengedi az étkezés terén gyakorolt kontrollt, azonnal elkezdenek rá fel- kúszni a nemkívánatos kilók.

A műsorvezető sosem gondolta volna, hogy ez utóbbi tényező kiiktatására sikerül megoldást találnia, mégis így történt. 

"Az a legvonzóbb számomra az, hogy genetikai változtatás idézhető elő, amiről eddig álmodni sem mertem. A kutató csoport vezetőjétől azt is megtudtam, hogy egy, a szerveztünk számára teljesen természetes folyamat segítéséről van szó, így semmiféle mellékhatástól nem kell tartanom." - fejtette ki véleményét Edina.  

Megrendelem:     glabridin

  


2010.06.20.

Vasárnapi Blikk

Gyökértõl fogy Peller Mariann

Elõször nem hitte, de kipróbálta, és úgy látszik, mûködik. Pedig Peller Mariann nem az a nádszálvékony alkat, aki bármit megehet, mégis fogy. Folyamatosan diétázik, mozog, és most elárulja, mit szed a karcsúság érdekében.

 

Gyökértől fogy Peller Mariann

2010-06-20 04:59:00
BUDAPEST — Először nem hitte, de kipróbálta, és úgy látszik, működik. Pedig Peller Mariann nem az a nádszálvékony alkat, aki bármit megehet, mégis fogy. Folyamatosan diétázik, mozog, és most elárulja, mit szed a karcsúság érdekében.

Húzzunk bele! Mariann hetente négyszer is edzi testét

Az édesgyökér kivonata egy flavonoidfajta, ami állítólag képes kikapcsolni a hízásra hajlamosító gént, illetve elnyomja a működését, bizonyos tulajdonságait. Valószínűleg a magyarázatom nem túl tudományos, de legalább érthető. A karomon és combomon látszott először a fogyás, amiért úgy küzdök az edzésen, hogy megőrülök. Mariann a tabletta mellett sem lustult el, ugyanúgy, ahogy eddig, heti három-négy alkalommal jár konditerembe.

– Pedig a kedvenc sportom az alvás! – nevet Mariann. – Igazából a tárogatást szeretem, ami a far- és a külső combizmot erősíti. Annak, aki a fekvőtámaszt kitalálta, csak gratulálni tudok! Azt utálom! Állítólag ez az édesgyökér-kivonat akkor is hat, ha nem csinálsz semmit. De én azt hiszem, soha nem szabad nagy szénhidrátadagokat magunkba tömni, és zsíros kajákban tobzódni.

Ha édességre vágyom, a saját készítésű krémtúrómból – sovány túró, tejföl, édesítőszer, gyümölcs – eszem fagyigombócnyi mennyiséget.

Fái Zsuzsa

 Megrendelem:   glabridin
TV2 - Aktív

 

Gombos Edina megmutatja magát bikiniben.flv

http://www.youtube.com/watch?v=FQ9GsUrA5sw

 

Megrendelem:   glabridin

  Nõk lapjaTeletál Magazin

Fogyásra kódolt gének

A hízásra hajlamosító gének mûködését-, illetve a zsírlebontást segítõ enzimek aktivitását befolyásolni képes, természetes alapú kutatási anyag látott napvilágot hazánkban.
 


Gombos Edina blog

http://www.gombosedina.hu/ge_ki_07_01.php

www.glabridin.sokoldal.hu

 

Jáksó László és Ábel Anita ugyanolyan módszerrel szeretne lefogyni. Utánajártunk, hogy mit tesznek a pluszkilók ellen.


 

 
A terméket megrendelheti a

www.glabridin.sokoldal.hu oldalon, vagy személyesen is átveheti Debrecenben

 
                                           


www.glabridin.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!